Dimenzió kapui

Dimenzió kapui


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Affiliates
free forum

Fórum
Navigation
 Portal
 Index
 Taglista
 Profil
 Gy.I.K.
 Keresés

Share | 
 

 A Hold fia

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: A Hold fia   Szomb. Aug. 13, 2011 3:15 pm


Volt idő, mikor emberek uralták a kontinenst, ám kapzsiságuk és hatalom éhségük egymás ellen fordította őket. A velük élő különleges lények, mint a tündék és az őrangyalok – vagy ahogy ők nevezik magukat nîfseidiarok- próbálták jobb belátásra bírni őket, de erőlködésük hiába való volt. A büszke emberek kiirtották egymást, s a megmaradt maroknyi csoport szégyenében száműzetésbe vonult. Így virradt fel Maeronth új hajnala. Az eddig az emberek árnyékában élő teremtények átvették az uralmat a világon. Béke és boldogság költözött Maeronth-ra. Legalábbis így tűnt. Új királyságok születtek, s az idők folyamán új fajok fejlődtek ki, illetve régiek buktak el.
Az emberek bukása után nem sokkal varázslók érkeztek a szigetre, akiknek hála vagy éppen átok megváltozott az ott lakó lények élete. A varázslók keveredtek a tündékkel, így alakultak ki az olenik, a tündék, akik nagy mágikus hatalmat birtokolnak a kezükben. Ám azt a tündék sem tudták, miért jöttek ide a varázslók. Mint később kiderült ők is menekültek fajtájuk sötét, elkorcsosult tagjai elől, akik Maeronth oltalmában saját gonoszságuk és mágikus erejük martalékaivá váltak. Eltorzultak, átalakultak, s megszülettek a vámpírok és a démonok. Ők a külső szigeteken telepedtek le. A démonok a saját szigetükön hirdették fenségességüket és erejüket, míg a vámpírok kihasználva az emberek tudatlanságát, elrejtőztek közöttük. Az olenik mellett sötét tündék törtek uralomra, mialatt valami hatalmas mozgolódott a földön. Háború robbant ki a nîfseidiarok és a démonok között. Utóbbiak az angyalok hatalmas elemi erejére éhezve szövetséget kötöttek a vámpírokkal, s egy titkos fegyverrel le is győzték a nemes fajt. Natriwoth életben maradt gyermekei, az angyalok pedig elmenekültek.
Ám történetünk ennyivel nem ér véget. Az erdőben, amelyet az emberek akartak igáik alá hajtani furcsa lények születtek újjá. Ők a rotano-k, akik nem mások, mint az egykor élt vérfarkasok leszármazottai. Az angyalok bukása után ők váltak a kontinens legerősebb fajaivá, mégis titokban élnek, lépteiket homály fedi, s csak a rossz útra tévedt vándor hallhatja éji vonyításukat halála hívószeleként. Hisz létünk nem kerülhet napvilágra.
Az ősi titkok, a régi legendák, elveszett ereklyék, varázslatos történetek várnak új felfedezőkre, míg régi gonosz förtelmek éheznek a visszatérésre, hogy így vagy úgy, de leigázzák a világot. Ezekben az időkben pedig hősökre van szükség. Hősökre, akik a saját életükkel sem törődve szállnak harcba a becsületért, a világért, a szerelemért, a családért és az igazságért…

Az emberek uralmának vége. Helyettük megannyi más lény koptatja Maeronth útjait. A kontinens sok titkot rejt, õsi legendák, s soha nem látott fajok kelnek életre. Térj be hozzánk, válasz a rengeteg faj és kaszt közül, s hódítsd meg a világot!
Vissza az elejére Go down
 
A Hold fia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dimenzió kapui :: Társalgó :: Hirdetések-
Ugrás: