Dimenzió kapui

Dimenzió kapui


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Affiliates
free forum

Fórum
Navigation
 Portal
 Index
 Taglista
 Profil
 Gy.I.K.
 Keresés

Share | 
 

 Párizsi metró állomás

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Párizsi metró állomás   Vas. Júl. 31, 2011 9:20 pm

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Csüt. Dec. 29, 2011 7:00 pm

Kissé sietve értem ide. Azt hittem elkéstem, pedig még vagy 1 óra múlva fogunk csak találkozni. Fránya időzónák. Londonból utaztam át ide és elfelejtettem átállítani az órám. Bár szerintem azért felejtettem el, mert már ki akartam próbálni az új "teleportáló" bájitalt. Pont egy Londoni boszorkától tanultam meg, de kissé még gyakorolnom kell, mert 10km-el arrébb pottyantam, ami kissé zavaró lehetett néhány autósnak, mivel pont egy útkereszteződés közepébe kerültem. Most épp egy ismerősömet vártam itt. Nem mondanám barátomnak, mivel mindig veszekszünk, de azért mégis megbízok benne. Pár hete megtaláltam a telefonszámát a zsebemben, de nem tudom, hogy mikor került oda. Nyáron láttam utoljára Japánban, amikor együtt túráztunk egy mágussal egyetemben. Azóta kicsit próbáltam csiszolni az emberekkel való bánásmódomon, de a szemeimmel még mindig a határokig kergetem az emberek 90%-át. Bár ha jól tudom ő is Angliában tartózkodott, amikor én is, mégis itt akartam találkozni vele Franciaországban, egy metróállomásnál. Egy kísérleten dolgozom épp, amitől talán igazat mondanak az emberek, de nem vagyok benne biztos. Annyi a lényeg, hogy még jó néhány alapvető hozzávaló hiányzik és hogy kiderítsem, mégis mik kellenek még bele, ahhoz ő is kell. Azért remélem el fog jönni és nem vert át. Lehet, hogy mégsem bízom benne annyira, mint hittem?


A hozzászólást Miky Kameko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 30, 2011 8:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Pént. Dec. 30, 2011 9:53 am

Végre ide értem - gondoltam magamban. A Csalagúton jöttem, de hogy az a vonat milyen lassan zötyögött! Komolyan úszva hamarabb itt lettem volna. Na mindegy! Fő, hogy itt vagyok.
Körülnéztem és megláttam a régen látott ismerősömet. Miközben odalopóztam hozzá az járt a fejemben, hogy miért pont engem hívott? Nem voltunk mi annyira jóban! De ez sem fontos a lényeg, hogy itt vagyunk és úgy érzem egy új kalandban lesz részünk.
-Engem vársz?- Suttogtam mosolyogva a fülébe. Reméltem megijeszthetem. Hisz egy vérfarkasnak ember alakban nem olyan jó az érzékei. Bezzeg egy vámpírnak. A mosolyom még szélesebb lett ettől a gondolattól.
-Na jó!Miért itt kellett találkoznunk, ha már úgy is mind ketten Londonban jártunk?- Jegyeztem meg cinikusan. Miky sosem az az ember, ha lehet így mondani, volt, aki csak azért hívott volna ide, hogy cseverésszünk. Biztos, hogy valami szándéka van ezzel. Bármi is az, biztos, hogy jó móka lesz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Pént. Dec. 30, 2011 9:02 pm

A gondolataimba mélyedve álltam és vártam Kirát. Éppen azon gondolkodtam, vajon denevérként fog-e iderepülni... nem vagyok egy nagy vámpiorológus, nem tudom, hogy valójában denevérré tudnak-e változni, de ha igen, akkor nem igazán kell fizetniük az utazásért. Praktikus lenne. Majd megkérdezem, vagy utánanézek egy máguskönyvtárban. Ha beengednek oda vérfarkasokat. Hirtelen valaki belesuttogott a fülembe, még a leheletét is éreztem. Egy nagyon nagyot ugrottam tőle és egy cérnaszál választott el tőle, hogy égnek ne álljon a hajam. Hátrafordultam és nem nagy meglepetésemre láttam, hogy az épp emlegetett szamár áll előttem mosolyogva. Majd egyszer én is megijesztem és akkor mosolyogjon csak! Muhahaha.
-Ha még egyszer ezt fogod csinálni, esküszöm, hogy rád fogok ereszteni egy halálos mérgű szúnyogot! Ironikusan fogsz meghalni! A véredet szívva.-meredtem rá a gonosz tekintetemmel. Nem tudom miért szúnyogot mondtam, a sárkány vagy egy zombi fenyegetőbb, de hát az átlagos lenne, nem? Bár nem tudom hol találni mostanság sárkányt vagy zombit. De végül is gyorsan lenyugodtam, hiszen én hívtam el egészen Franciaországba. Na és most hol folytassam? Gondolom kitalálta, hogy nem egy kapcsolatépítési délutánra hívtam el. Nagyot sóhajtottam és belevágtam a közepébe.
-Azért hívtalak el téged, mert a segítséged kéne. Azaz inkább egy vámpír segítsége kellene és összesen 3 vámpírt ismerek, mind közül te vagy a legstrapabíróbb és talán a legerősebb is.-mondtam kissé túlontúl is tömörítve a történetet, szóval folytattam, mielőtt még elkezdett volna kérdezgetni.
-A lényeg annyi, hogy még Angliában dolgoztam egy igazságszérum szerű bájitalon és átmentem Skóciába egy ritka mocsári növény gyökeréért, amit fekete liliomként ismernek. Nos, szerencsémre találtam is néhányat a kísérlethez, de akadt egy kis bökkenőm.-ekkor elakadt a hangom és éreztem, hogy minden vér kimegy az arcomból, ami nagy teljesítmény albínó létemre. Összeszedtem minden energiám és folytattam.- Amikor éppen gyűjtöttem a gyökeret, egy nagy baromságot követtem el. Elszakítottam egy mágikus pecsétet, ami börtönben tartott egy furcsa, árnyékszerű lényt, aminek nincs fizikai teste. Kiskoromban azt hiszem olyannak képzeltem el a mumust. A lény állandóan követett engem és nem hagyott megállást. Később megtudtam, hogy az egy gonosz föld istenség, amitől rettegnek a Skót emberek. Azt mondták hogy ő okozza a természeti katasztrófákat. Régebben még egy kedves istenség volt, akit tiszteltek és szerettek az emberek, de amióta szennyezzük a földet feldühödött. "Ő közvetíti a természet haragját."-komolyan ezt mondta jó néhány falusi öreg. Kissé Indiana Jones filmbe való szöveg, de hát nem én döntöm el.- Azt mondták azért követhet engem, mivel "megszentségtelenítettem" a területét és mivel ezzel egyetemben a börtönétől is megszabadítottam, most engem üldöz. Amiatt akartam veled találkozni egy metrómegállóban, mert mivel "az" eléggé sok módon kapcsolódik a természethez, reménykedtem, hogy lelassul. Franciaországban meg azért akartam veled találkozni, mert itt van a Párizsi vámpírfőutca. Nemrég derítettem ki, hogy ott és annak a környékén nagyon sok fehér és fekete boszorkány is tanyázik, akik a világ legritkább összetevőit árulják. El akarok készíteni egy bájitalt amitől talán az a valami is leszáll rólam... Talán még az igazságszérumot és sok más bájitalt is el fogok tudni majd készíteni.-nos, igen nem vagyok tökéletes, nem csak az istenség miatt akartam megtalálni a vámpírfőutcát, hanem a sok leendő bájitalom miatt is.- Talán könnyebben megtalálom a vámpírfőutcát, ha egy vámpír is segít nekem.-mosolyodtam el.-Meg talán nem fognak kajának nézni.-amit kötve hiszek, hiszen még ő mondta, hogy a vámpírok nem szeretik a vérfarkasok vérét, meg amúgy is egyre több maró és szó szerint "tüzes" bájitalom van, amikkel a fiatalabb vámpírokat egy löttyintésre elintézhetek. Höhö. De nem árt az óvatosság.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Hétf. Jan. 02, 2012 8:54 pm

-Akkor te most azt akarod, hogy kísérjelek el egy olyan helyre ahol még én sem jártam? Te megvagy húzatva? Miért mennél te oda? Mondj egy jó okot, hogy minek kell nekem is mennem?
Nem azért jöttem ide, hogy őt kísérgessem mindenfelé. Azt hittem valami bájszmötyit akar rajtam tesztelni, de mint kiderült nem.
-Na jó de csak akkor megyek veled, ha cserebe elmesélsz mindent amit tudsz a helyről, plusz még segít hetek is és nem csak a testőröd leszek.
Más részről ez még jól is jöhet nekem. Lehet, hogy mikor találkozom fajtámbélivel az elmondhatja hogyan tudom az erőmből kihozni a maximumot.
Végre elindultunk a metróállomástól. De hirtelen eszembe jutott valami.
-Hé, Miky! Ha te sem tudod, hogy hol van ez az utca akkor hogy jutunk oda?
Nem tudtam elképzeli mégis, hogyan tervezi ezt. Sétálgatunk az utcán és ha látunk valami természet feletti lényt akkor majd megkérdezzük? És egyáltalán miért segítenének nekünk? Ezen kívül alig tudok valamit franciául!

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Kedd Jan. 03, 2012 2:13 pm

Mikor megkérdezte, hogy hogyan fogunk mégis odajutni, hirtelen ledermedtem és beálltam az alapgondolkodó pózba. Fejet le, szem becsuk, egyik kezet az állra, a másik kézzel meg megfogjuk a könyökünk. Voilá. Gondolkodás a lá Miky Kameko. Miután gondolkodtam, a semmin, faarccal Kira szemébe néztem.
-Megtudod.
Valójában hupikék gőzöm sem volt róla, hogy hogyan találjuk meg, de reménykedtem, hogy mivel "vámpírfőutca" a neve, egy vámpír csak megérzi. Ha meg nem sikerül, nem kell majd egyedül menekülnöm egy isten elől.
-Amúgy nem is csak testőrnek akartalak, akkor inkább megidéztem volna egy démonkutyát.
Hm… a démonkutya jó ötlet lett volna, de kissé halála rémül szegény Buksimtól minden ember. Pedig jó kutya. Most elkezdtem keresni a kis, szó szerint feneketlen bájitalos táskámban valamit. Előhúztam egy nagy, kerek alakú üveget, amiben színtiszta fehér víz-szerűség lötyögött. Fogtam egy másik, apró kémcső alakú üvegfiolát, amiben kékeszöld ragacs volt és beleöntöttem a fehér vízzel telt üvegcsébe. Nem volt semmi robbanás, csak egy enyhén zöld füst jött ki belőle, amit azonnal el is fújtam. Mosta a kezemben egy fűzöld színű lé volt. Egy húzásra megittam a felét, Mondhatni szörnyű íze volt, inkább ettem volna helyette füvet. Ezután odanyújtottam a vámpírnak, miközben letöröltem a könnycseppet, ami kicsordult szememből, miközben ittam a förtelmes kotyvalékot.
-Idd ki!
Ezzel most 2 órán keresztül még akár tündéül is tudtunk volna beszélgetni. Gondolom nem kell neki sokáig magyaráznom erről. Elindultam kifelé miközben egy újabb varázsitalt bányásztam ki a táskámból, ami vörös színű volt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Kedd Jan. 03, 2012 3:04 pm

Néztem ahogy megtorpan, és a póz amiben megállt mosolygásra késztetett. Megvártam hát. Vártam a választ, de amit mondott kissé lelombozott. Az viszont,hogy nem csak testőrnek akart fel dobott, így vidáman indultam tovább. Aztán a kezembe nyomott egy furcsa bájszmötyit. Fintorogtam mert láttam az ő reakcióját az ízére de ha ő mondja biztos hatásos bármire is jó. Plusz ő is megitta tehát ártani nem árthat. Lehúztam, de arra a förtelmes ízre nem voltam felkészülve. Majdnem kiköptem, de inkább lenyeltem. Mély levegőket vettem és sokat nyeltem, hogy kimenjen az íz a számból.
-Hé, Miky! Várj meg!
Futnom kellett, hogy utolérjem, de megcsináltam. Soha az életben nem gondoltam volna, hogy egyszer nekem Miky Kameko után kell majd fussak. Ez vigyorgásra késztetett de mikor rám nézett gyorsan eltüntettem a mosolyomat.
-Ez a fura lötty amit megittunk az imént mire volt jó?
Próbáltam rosszalló hangot megütni és szerintem sikerült is a reakciójából ítélve.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Kedd Jan. 03, 2012 3:20 pm

Mikor kiértünk, elkezdtem a vörös lén lévő parafa dugót kiszedni onnan. Nehéz mutatvány volt, ugyanis nagyon belenyomtam az üvegbe. Közben válaszoltam Kira kérdésére.
-Próbálj meg beszélni azzal a francia manussal.
Mutattam fejemmel az előttünk álló és épp újságot olvasó szakállas férfira. Az a fránya dugó még mindig nem jött le. Ekkor ugrott be a fejembe a magától értetődő gondolat. Kira vámpír.
-Hé, Kira, most ezt nyomd le, de gyorsan!
Dobtam neki egy átlátszó anyaggal telt üvegett és végre levarázsoltam a dugót a bájitalról. Ekkor egy halványpiros füst indult útjára.
-Ez a lé magába bolondítja az 1 km-en belül lévő vámpírokat és szépen hozzánk jönnek, készségesen, minden kérdésünkre válaszolva.
Dobtam neki a gyors magyarázatot. Végszóra épp jött egy 30 év körülinek látszó vámpír, aki csillogásmentes szemekkel követte a füstöt, majd megállt előttünk.
-Na, ki kezdi a kérdező show-t?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Kedd Jan. 03, 2012 3:35 pm

-OK.
Elkaptam a szmötyit és csak reméltem, hogy nem lesz olyan nagyon rossz íze. Kiittam éppen időben mert akkor lejött a dugó a vörös folyadékról.
Aztán megpillantottam egy elhomályosult szemű vámpírt.
-Bakter! Ez nagyon gonosz volt! enélkül is beszélhettünk volna eggyel! Na jó, de én kérdezek.
Oda léptem a vámpírhoz és a szeme előtt meglengettem a kezem. Nem reagált. A szívem össze szorult és bele gondoltam, ha nem iszom meg azt az átlátszó micsodát akkor én is így lennék.
-Bonjour! Meg tudná mondani nekünk, hogy merre találunk egy bizonyos mágikus utcát?
Nem hittem a fülemnek. tényleg franciául beszéltem. Ez biztos attól a zöld, rosszízű izétől van.
Ekkor elkapott egy érzés. Talán az elismerés?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   Kedd Jan. 03, 2012 4:10 pm

Hallgattam, ahogy beszél a vámpírral. Egész jól áll neki a francia. Úgy tűnt semmit nem tud, de nem baj jött egy következő, egy öreg, ősz szakállas öregúr. Neki nem volt teljesen üres a szeme, de meg mertem volna fogadni, hogy ez is ugyanolyan készséges lesz, mint az előző. A nőt elhajtottam, és jött az öregúr kikérdezése.
-Maga tudja, merre van a vámpírfőutca?
Ő sem ismerte, de azért megkérdeztem máshogy.
-Van itt valahol egy utca, ami tele van vámpírokkal, boszorkákkal és minden egyéb mágikus okossággal?
Csoda történt! Tudta! Valami olyasmit mondott, hogy az Eiffel torony mellett, egy zsákutca végén. Nem igazán értettem, hogy kezdődhet egy utca egy zsákutcából, de ráérünk majd akkor gondolkodni rajta. Most a cél: megkeresni, mégis hol van az Eiffel torony mellett egy zsákutca.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Párizsi metró állomás   

Vissza az elejére Go down
 
Párizsi metró állomás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dimenzió kapui :: Társalgó :: Hirdetések-
Ugrás: